{myadvertisements[zone_1]}
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W3TC
Author Message
admin Offline
Administrator
*******

Posts: 125
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
#1
W3TC
Learn how to use W3TC for caching in WordPress: http://www.youtube.com/watch?v=Mz7TStqciwI

I reccomend using the CloudFlare plugin from CloudFlare instead of using W3TC CloudFlare.
01-17-2014, 05:13 PM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
QuickBoy Offline
Junior Member
**

Posts: 9
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#2
RE: W3TC
I got this weird thing using W3TC. I have used for a long time on several installations and no problems. This time I tried to combine CSS which resulted in longer and longer loadtimes the more I combined. Does any one know what is going on here???    
03-10-2015, 04:31 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Riggs Offline
Junior Member
**

Posts: 23
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#3
RE: W3TC
Funny. I just noticed the same thing. Think it's a bug - 53Kb in 57 seconds... Thats a joke.
03-10-2015, 04:35 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Stephen Offline
Junior Member
**

Posts: 26
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#4
RE: W3TC
I noticed the same thing but only every 3. or 4. load. Thought it might be my hostingcompany.
03-10-2015, 04:37 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Willie Offline
Junior Member
**

Posts: 23
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#5
RE: W3TC
Did you combine JS too?
03-10-2015, 04:40 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
QuickBoy Offline
Junior Member
**

Posts: 9
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#6
RE: W3TC
Yeah I did. No problems combining JS... Only CSS. :-(
03-10-2015, 04:41 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Wahunza Offline
Junior Member
**

Posts: 20
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#7
RE: W3TC
I recently disabled W3TC just to compare with and without. When I activated it all my settings were gone and I had to enter all the JS files all over. Didnt try with CSS though - I dont use W3TC any more.
03-10-2015, 04:46 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Stephen Offline
Junior Member
**

Posts: 26
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#8
RE: W3TC
I noticed that fonts.googleapis.com loads TWICE!!!

I had the same in multiple templates and when turning W3TC off it was only loaded once - which I guess must be enough. First I thought it was poorly written templates but I think W3TC caused it to be loaded twice.
03-10-2015, 04:59 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}
Senica Offline
Junior Member
**

Posts: 30
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
#9
RE: W3TC
I got a gazillion 404 errors trying to combine css and it took me a week to find the culprit as they popped up almost randomly.
(This post was last modified: 03-10-2015, 07:13 AM by Senica.)
03-10-2015, 05:38 AM
Find Reply
{myadvertisements[zone_3]}


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
{myadvertisements[zone_2]}
Contact Us | www.totalwordpressoptimization.com | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication